• slide17
  • slide18
  • slide14

Menu's

Gastronomisch restaurant ,met dagverse, seizoensgebonden produkten.

 

Toeristisch menu– Menu Touristique

Sint-Jacobsoester met gecaramelliseerd witloof

Coquilles Saint-Jacques et chicorée caramelliser

****

Zeebaars ,spinazie en champignons,sjalottesaus

Bar rôti ,épinards et champignons, sauce à l’ échalotes

****

Kaas (suppl. €7,50)

Fromage (suppl.€7,50)

Kaas in plaats van dessert € 5,00 suppl. /Fromage au lieu de le dessert € 5,00 suppl.

****

Peer ‘Belle Hélène’

Poire ‘Belle Hélène’

€ 36,00

Het is niet mogelijk de samenstelling van deze menu te veranderen !

Il n'est pas possible de changer la composition de ce-menu!

 

Gastronomisch menu –

Menu Gastronomique

Terrine van ganzenlever met speculoos , slaatje met noten ,briochetoast

Terrine de fois gras aux speculoos , salade aux noix ,toast brioché

***

Velouté met Sint-Jacobsoester,beukzwammetjes en zalfje van pastinaak

Velouté, noix de Saint-Jacques et philiottes, pommade de panais

***

Nootjes van hertekalf ,tarte tatin van witloof,rode wijnsaus

Noisettes de chevreuil ,tarte tatin aux chicons,sauce au vin rouge

***

Kaas (suppl. €7,50)

Fromage (suppl.€7,50)

Kaas in plaats van dessert € 5,00 suppl. /Fromage au lieu de le dessert € 5,00 suppl.

***

Brownie van chocolade met doyenné peer en  vanilleijs

Brownie au chocolat,poire doyenné et glace à la vanille

€ 65,00

Dit menu wordt bediend per tafel- Ce menu est servi par table

Het is niet mogelijk de samenstelling van deze menu te veranderen!

Il n'est pas possible de changer la composition de ce menu

 

Artiestenmenu - Menu d'artiste

Sint-Jacobsoester ,spinazie en champignons,sjalottesaus

Coquilles Sint-Jacques, épinards et champignons, sauce à l’ échalotes

 of/ou

Zeekreeft in de oven met oude thijm van de Koksijdse molen (suppl. €4,50)

Homard au four au vieux thym du moulin de Coxyde (suppl. €4,50)

***

Fazant met witloof en aardappelkroketjes

Faisan à la chicorée et croquettes de pommes de terre

 ***

Kaas (suppl. €7,50)

Fromage (suppl.€7,50)

Kaas in plaats van dessert € 5,00 suppl. /Fromage au lieu de le dessert € 5,00 suppl.

***

Peertje met praliné ,amandeltaartje en koffieijs

Poire praliné,gateau aux amandes et glace aux café

***

Aangepaste wijn inbegrepen(1/2f.pp)

Vins compris(1/2 b.pp)

€ 55,00 pp

Dit menu wordt bediend per tafel- Ce menu est servi par table

Het is niet mogelijk de samenstelling van deze menu te veranderen!

Il n'est pas possible de changer la composition de ce menu

 

Het oudejaarsavondmenu

Le menu de la Saint-Sylvestre

2017-2018

 

Het glas champagne met hartige hapjes

La coupe de champagne et ses amuses bouches

/Oester/Scheermes/Garnaal

Huître/Couteau/Crevette

Jean de Telmont

****

Ganzelever/Foie gras

Ganzelever ,gepocheerd en gegrild / noordkrieken/chiaggiabiet,zilverzuring

Foie gras ,poché et grillée/cerise du Nord / betterave rouge,oseill

Montes Late Harvest Gewurstraminer,Chili 2014

****

Sint Jacobsnoot/Coquille Saint-Jacques

Gebakken Sint-Jacobsnootjes,peterseliewortelpuree/coulis van waterkers

Saint-Jacques poêlé / pureé de racine de persil/coulis de cresson

Chablis AOC,Domaine Vocoret et fils 2014

****

Kreeft/Homard

Zacht gesmoorde zeekreeft /spinazie en beukzwammetjes/coulis van tomaat

Homard doucement braisé /épinards et philiottes/coulis de tomates

Chablis AOC,Domaine Vocoret et fils 2014

****

Hertekalf/Chevreuil

Hertekalf /pastinaak/appeltje met veenbessen/aardappeltaartje

Chevreuil /panais/pomme aux airelles/gateau de pomme de terre

Chateau  Petit Bocq,Bourgois,Saint -Estephe

****

Chocolade/Chocolat

Geconfijte peer/Pralinémousse /koffieijs/sachertaart met chocolade

Poire confit//Mousse de praliné/glacée au café /biscuit sacher au chocolat

****

Koffie met versnaperingen

Café et mignardises

****

Champagne

Coupe de Champagne op het nieuwe jaar

Coupe de Champagne du Nouvelle Ans

Jean de Telmont

€ 140,00 pp champagne,wijnen, koffie inbegrepen /€ 140,00 pp champagne,vins, café incluis

!

Het nieuwjaarsmenu

Le menu de l’an neuf

2018

Het glas champagne met hartige hapjes

La coupe de champagne et ses amuses bouches

/Oester/Scheermes/Garnaal

Huître/Couteau/Crevette

Jean de Telmont

****

Sint Jacobsnoot/Coquille Saint-Jacques

Gebakken Sint-Jacobsnootjes,peterseliewortelpuree/coulis van waterkers

Saint-Jacques poêlé / pureé de racine de persil/coulis de cresson

Chablis AOC,Domaine Vocoret et fils 2014

****

Kreeft/Homard

Zacht gesmoorde zeekreeft /spinazie en beukzwammetjes/coulis van tomaat

Homard doucement braisé /épinards et philiottes/coulis de tomates

Chablis AOC,Domaine Vocoret et fils 2014

****

Hertekalf/Chevreuil

Hertekalf /pastinaak/appeltje met veenbessen/aardappeltaartje

Chevreuil /panais/pomme aux airelles/gateau de pomme de terre

Chateau  Petit Bocq,Bourgois,Saint -Estephe

****

Chocolade/Chocolat

Geconfijte peer/Pralinémousse /koffieijs/sachertaart met chocolade

Poire confit//Mousse de praliné/glacée au café /biscuit sacher au chocolat

€ 80 pp 1  coupe champagne inbegrepen/inclus

€ 100 pp + 3 geselecteerde wijnen inbegrepen /3 vins sélectionnés inclus  (1/2 fl,bout. p.p.)

Lokatie

  • Zeelaan 254
    8670 Koksijde-Bad
    T +32 58 52.32.80
    M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

Maandag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Dinsdag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Woensdag Gesloten
donderdag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Vrijdag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Zaterdag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Zondag
12:00-13:45 & 19:00-20:45

Map