Voorgerechten  

  • Ganzelever op natuurlijke wijze met uienconfituur en brioche toast
  • Asperges op Vlaamse wijze
  • Ceviche van zeebaars/ citrus en komkommer /jalapeño
  • Gebakken langoustines / tomaat / artisjok ‘Violet de Provence’ / pistou
  • De gerookte Schotse zalm, extra zacht
  • Caviar / Royal Belgian / 30 g
  • Bretoense langoustines / gebakken ganzelever / wortel / prei / komkommer / miso

Visgerechten 

  • De in hoeveboter gebakken zeetong
  • Gebakken tarbot / fondue van tomaten  / gegrilde asperges / miso / furikake
  • Gepocheerde of gegrilde tarbotmoot  / mousseline of dyonnaise     
  • Zeekreeft in de oven / met oude thijm van de Koksijdse molen
  • Gegratineerde asperges / grietfilet / blanke boter /rucola en parmesaan
  • Roggevleugel gebakken / stoemp met waterkers / kappertjes velouté / kokkels

  Vleesgerechten

  • Tournedos  Limousin « Rossini »             
  • Gebakken duifje / knolselder / hibiscus

Neem het ons niet kwalijk indien één of meerdere produkten ontbreken, daar wij werken volgens de markt van de dag. Voor vragen in verband met de allergenen,zich  wenden tot de zaalverantwoordelijke.