• slide14
  • slide18
  • slide17

A La Carte

 

De Kaart –La Carte

De voorgerechten –Les entrées

* De gerookte Schotse zalm, extra zacht....................................................................... € 19,75

               Le saumon fumé d'Ecosse extra doux

* Velouté met Sint-Jacobsoester,beukzwammetjes en zalfje van pastinaak ................ € 28,00

               Velouté, noix de Saint-Jacques et philiottes, pommade de panais

* Carpaccio van everzwijn ,olijfolie extra vièrge en sneetjes parmezaan ,notensla..... € 22,00

                    Carpaccio de marcassin à l’huile d’olives  extra vièrge et copeaux de parmesan

* Sint-Jacobsoester,zoete aardappel en champignon vélouté ....................................... € 28,50

              Coquilles Saint-Jacques,patate douce et velouté de champgignons

* 6 Bretoense oesters op schilferijs   ,n° 3..................................................................... € 18,00

                    6 huîtres de Bretagne sur glace pilée  , n°3

* Gebakken ganzelever met rode biet en Luikse siroop................................................ € 28,00

               Poêlé de foie d’oie betterave rouge et sauce au sirop de Liège

*  Terrine van ganzelever met speculoos , slaatje met noten ,briochetoast ................. € 23,95

               Terrine de fois gras aux speculoos , salade aux noix ,toast brioché

 

Visgerechten –Les poissons

* De in hoeveboter gebakken zeetong............................................................................ € 36,00

                La sole meunière cuite dans son beurre de ferme

* Fricassée van tarbot en Sint Jacobsoester,witloof en bruine Leffe............................ € 46,80

                Fricassée de turbot et coquilles Sint Jacques,chicorée,et Leffe brune

 * Gepocheerde of gegrilde tarbotmoot met zijn sausje................................................ € 45,50

               Darne de turbot poché ou grillé accompagné de sa sauce

 * Zeekreeft in de oven met oude thijm van de Koksijdse molen................... (/100g )  €   9,50

               Homard au four au vieux thym du moulin de Coxyde

* Zeebaars ,spinazie en champignons,sjalottesaus........................................................ € 28,50

               Bar rôti ,épinards et champignons, sauce à l’ échalotes

* Grietbot met amandelschilfers bedje van gesmoord witloof en honingsaus.............. € 33,00

                Barbue aux amandes saute de chicons,sauce au miel

                        

Wildgerechten –Les Gibiers

*  Fazant met witloof  (2pers)............................................................................ 2 pers. € 58,00

                Faisan aux chicons (2 pers)

*  Nootjes van hertekalf met rode wijnsaus en wintergarnituur.................................... € 34,00

         Noisettes de chevreuil ,sauce au vin rouge et sa garniture d’hivers

*  Hazerug met graanmosterd en gevuld appeltje met veenbessen(2 pers)....... 2 pers. € 58,00

        Rable de lièvre à la moutarde de grains et petite pomme aux airelles

Lokatie

  • Zeelaan 254
    8670 Koksijde-Bad
    T +32 58 52.32.80
    M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

Maandag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Dinsdag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Woensdag Gesloten
donderdag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Vrijdag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Zaterdag
12:00-13:45 & 19:00-20:45
Zondag
12:00-13:45 & 19:00-20:45

Map